03 Mayıs 2022, 23:13 | #1 |
|
Saksı kebabı
3 adet bostan patlıcanı
250 gr kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet kuru soğan 2 diş sarımsak 2 adet yeşil biber 2 adet domates Tuz, karabiber Bir tutam maydanoz Kızartmak için; Sıvı yağ Sos için: 1 yemek kaşığı domates salçası 2 su bardağı su Yapılışı: Patlıcanlar çizgili soyulur, ortadan ikiye bölünür ve içleri alınız. Yağda kızartılarak bir kenara alınır. İçini hazırlamak için küçük doğranmış kuşbaşı etler kızgın ateşte yağda kavrulur. Eğer pişmezse üzerine biraz su ekleyerek pişene kadar haşlanır. Etler pişmeye yakın içerisine küçük kuşbaşı doğranmış sebzeler eklenir. Baharatlar ile tatlandırılır ve hazırlanan iç patlıcanların içine doldurulur. Üzerine domates biber koyulur. Üzerine salçalı sos yapılır ve 180 C de fırında 30 dakika pişirilir. [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] (Alıntıdır)
__________________
❤️serCiya❤️ |
Yer imleri |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Çökertme kebabı | LaviNya | Et Ürünleri | 0 | 03 Mayıs 2022 23:06 |
Beyti Kebabı | LaL | Et Ürünleri | 0 | 20 Nisan 2022 09:32 |
Forum | Yasal Uyarı |
Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. IRCForumcu.Net, lisanslı vBulletin kullanmaktadır. |
IRCForumcu.Net; 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Dolayısıyla forumdaki içeriklerden ilgili içeriği paylaşan üyeler sorumludur. Hukuka aykırı içerik bildirimleri için İLETİŞİM linkinden bildirim gönderebilirsiniz. |