IRC Forum Logo

 

Geri Git   IRCForumcu.Net > Webmaster - E-Ticaret Bölümü > Web Site Tanıtımı

Web Site Tanıtımı Web site tanıtımlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


mIRC Sohbet - IRC Sohbet Odaları

Web site tanıtımlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2023, 16:46   #1
Avatar Yok
 
Üyelik tarihi: 08 Kasım 2022
Nereden: Tekirdağ
Mesajlar: 22
Konular: 22

Alınan Beğeni: 0
Yapılan Beğeni: 0
Standart mIRC Sohbet - IRC Sohbet Odaları

URL: [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

mIRC, IRC (Internet Relay Chat) protokolünü kullanan bir sohbet istemcisidir. mIRC, kullanıcıların çeşitli sunuculara bağlanarak canlı sohbet odalarına katılmasına olanak tanır. Bu yazılım, 1995 yılında Khaled Mardam-Bey tarafından geliştirilmiştir ve o zamandan beri birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.

mIRC ile kullanıcılar, dünyanın her yerinden diğer kullanıcılarla iletişim kurabilir. Sohbet odalarında birçok farklı konuda sohbet edebilir, bilgi alışverişinde bulunabilir ve yeni insanlarla tanışabilirler. [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], kullanıcıların nicklerini (takma adlarını) ve özel sohbetlerini yönetmelerine olanak sağlar. Ayrıca, dosya transferi yapma, müzik dinleme, oyun oynama ve diğer birçok özelliği de destekler.

IRC (Internet Relay Chat), 1988 yılında Finlandiya'da Jarkko Oikarinen tarafından geliştirilen bir sohbet protokolüdür. IRC, bir sunucu ve istemci arasında gerçekleşen birçok kullanıcının aynı anda sohbet edebildiği bir sistemdir. mIRC ise, IRC protokolünü kullanarak bu sohbet odalarına bağlanmayı sağlayan bir istemcidir.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Odaları, belirli konulara veya ilgi alanlarına göre düzenlenmiş odalardır. Örneğin, spor, müzik, teknoloji veya oyun gibi konulara özel sohbet odaları bulunabilir. Kullanıcılar, ilgili odalara katılarak diğer kullanıcılarla aynı ilgi alanlarını paylaşabilir ve konuyla ilgili sohbetlere katılabilirler. mIRC'in kullanıcı dostu arayüzü, sohbet odalarında gezinmeyi kolaylaştırır ve kullanıcıların sohbetlerin akışına katılmalarını sağlar.

mIRC Sohbet ve [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], internet üzerindeki kullanıcılar arasında iletişim kurmanın popüler bir yoludur. mIRC, kullanıcıların sosyal bağlantılar kurmalarına, bilgi alışverişinde bulunmalarına ve eğlenceli deneyimler yaşamalarına olanak tanır. Ancak, sohbet odalarında yapılan her türlü etkileşim kullanıcıların sorumluluğundadır ve uygun davranışlar sergilenmelidir.

Sohbet odalarında güvenliği sağlamak önemlidir. Kullanıcılar, kişisel bilgilerini paylaşmamalı ve güvenlik önlemlerini almalıdır. mIRC, kullanıcılara kimlik doğrulama ve yetkilendirme gibi güvenlik özellikleri sunar, ancak kullanıcıların da bu konuda dikkatli olmaları önemlidir.

Zurna mIRC Sohbet, IRC Sohbet ve [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Odaları, insanların çevrimiçi olarak iletişim kurmalarını sağlayan popüler bir yol sunar. Kullanıcılar, ilgi alanlarına göre sohbet odalarına katılarak diğer kullanıcılarla bağlantı kurabilir ve keyifli deneyimler yaşayabilirler. Ancak, güvenlik ve uygun davranışlar konusunda dikkatli olunmalıdır. mIRC, bu deneyimi sağlamak ve kullanıcılarına birçok özellik sunmak için ideal bir seçenektir.

__________________
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Profesyonel Yazılımlar!
cengiz5230 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer imleri

Etiketler
geveze mirc sohbet, kelebek mirc sohbet, mirc sohbet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Mynet Sohbet Chat Odaları - Mobil Sohbet - cengiz5230 Web Site Tanıtımı 0 23 Ekim 2023 12:21
Zurna Chat Sohbet Odaları - Mobil Sohbet cengiz5230 Web Site Tanıtımı 0 23 Ekim 2023 12:14
Sohbet Odaları ZeyNa Web Site Tanıtımı 0 24 Eylül 2023 16:43
Sohbet Odaları Celoxy Web Site Tanıtımı 0 19 Ağustos 2023 04:46
Ful Sohbet – MobilChet.Com | Sohbet Chat Sohbet Odaları joker Yeni IRC Sunucuları 0 15 Kasım 2022 00:42


Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

IRCForumcu.Net, lisanslı vBulletin kullanmaktadır.

IRCForumcu.Net; 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Dolayısıyla forumdaki içeriklerden ilgili içeriği paylaşan üyeler sorumludur. Hukuka aykırı içerik bildirimleri için İLETİŞİM linkinden bildirim gönderebilirsiniz.



Yukari