IRC Forum Logo

 

Geri Git   IRCForumcu.Net > Üyelere Özel > Üye Sözlüğü


Narsinha


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree7Beğeni
  • 4 Post By
  • 1 Post By Dea Dia
  • 1 Post By MaRia
  • 1 Post By Hesna

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2022, 01:09   #1
 
$null - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Nisan 2022

Mesajlar: 94
Konular: 2

Alınan Beğeni: 88
Yapılan Beğeni: 43
Standart Narsinha

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'nın buraya üye olduğunu görünce şaşırdım esasen. Çünkü IRC hakkında güncel düşünceleri teknolojik açıdan geri kaldığıyla ve eski nostaljik hissiyatımızın yersiz olduğuna yönelikti diye düşünüyordum. Ayrıca öyle önüne gelen her foruma üye olan biri de değildir kendisi.

İlk olarak 2008 yılında üst yöneticiliğini yaptığım IRC forumuna Alience üstad ile gerçekleştirdiğim mIRC Scripting üzerine olan söyleşiyi okumak için üye olmuştu. Daha sonra yine 2012 yılında ciddi bir marka haline getirdiğimiz IRC üzerine olan projeye de üye olmuştu. Tabii O'nu o zamanlar Egzodya olarak tanıyordum. Yani, @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] olduğunu bilmiyordum.

2012 yılında vBulletin üzerine bir genel forum projesiyle @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] tanınmaya başlandı. Belki daha önceden o forumun öncülü olan Superalem'de Narsinha'yı kullanmıştır bilmiyorum. Benim bildiğim o projeyleydi. 2-3 yıl gibi bir zaman dilimi içerisinde o genel forumu neredeyse FrmTR ile kapışacak düzeye getirmişti ki gerek vBulletin kodlamaları, gerek SEO'su, gerekse yönetimi tamamen kendisindeydi. Gerçekten büyük bir başarıdır. Ancak dediğim gibi o zamanlar o @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'nın mIRC Scripting ile uğraşan Egzodya olduğundan bihaberdim.

Sonra sonra sohbet etmeye başladığımızda (2015-2018) kendisinin mIRC Scripting ile de bir geçmişi olduğunu, aynı yollardan geçtiğimizi, hatta bazen anonim takılmayı sevdiğini (şu an benim buradaki nickim gibi) ve 2009 yılından bir anektod niteliğinde sır diyebileceğim bir konuyu paylaşmıştı. O zaman, gerçekten o kodu gelip kim yazdı diye merak etmiştik doğrusu.

Özetle; hem teknik hem de yöneticilik konularında forumların gerçekten ihtiyacı olan vasıfta bir adamdır. Ufaktan geri dönme sinyalleri almış olmak, bir şeylerle uğraşır görmek sevindirici. Zira bu ortamlarda kaliteli, vasıflı, nitelikli ve dürüst insanlara her zaman ihtiyaç var. Neden dürüst dedim? Kendisinin yıllarca yönettiği platform x bir kişinin kontrolüne devredildi ve bu x kişinin yanlışlarını çok iyi hatta daha da eskilerden biliyor olmasına, elinde erişim ve olanak bulunmasına rağmen dokunmayacak şu alemde insan sayısı bir elin parmaklarının sayısını geçmez. Sağda solda dürüstlük, ahlâk, adalet kasanlar da buna dahil. Son olarak buna da şahit olduktan sonra tamamen güvenilir bir adam diyebilirim. Yani yüzdesel açıdan daha önceleri %95 diyorsam, bu oran bu izlenimim sonucu %100 olmuştur.

Bu forumda da hiç üye sözlüğü açmadım. Değil üye sözlüğü, normal bir konu bile açmayı pek düşünmüyorum. Sanırım açtığım ilk ve son üye sözlüğü kendisi için olacak.

Seviliyor ve sayılıyorsun.

Dea Dia, serCiya, Narsinha and 1 others like this.
$null isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28 Nisan 2022, 01:58   #2
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
 
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Nisan 2022

Mesajlar: 120
Konular: 2

Alınan Beğeni: 77
Yapılan Beğeni: 108
Standart Cevap: Narsinha

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] çok zaman olmadı tanışmamız. Bazen birini sevmek ve güvenmek için çok zaman gerekebilir. Ama ilk zamanlar biraz farklı düşünsem de, zaman geçtikçe ne kadar büyük yanıldığımı gördüm. İyi ki tanıma fırsatı bulup önyargılarıma ya da yanlış düşüncelerime devam etmemişim. Tanımış olduğuma çok mutluyum ve yeri bende çok özel. Birine güvenmek, sevmek çok kolay değil artık benim için, ama Narsinha'nın bende ki yeri çok başka. İyi ki varsın.

Narsinha Bunu Beğendi.
__________________
Dea Dia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06 Mayıs 2022, 01:48   #3
Avatar Yok
 
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2022
Nereden: Trabzon
Mesajlar: 1.052
Konular: 410
IRC: hevesim.net
Alınan Beğeni: 339
Yapılan Beğeni: 285
Standart Cevap: Narsinha

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] canim uyuz oldugum kankim hic anlasamayiz ama cok yakinizdir hep kizdirir hep kizdiriirm ama hep barisir tekrardan kuseriz seviyorum seni iyki varsin.

Narsinha Bunu Beğendi.
__________________
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
MaRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06 Mayıs 2022, 08:40   #4
🇹🇷
 
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Nisan 2022
Nereden: Bursa
Mesajlar: 243
Konular: 0

Alınan Beğeni: 61
Yapılan Beğeni: 59
Standart Cevap: Narsinha

Tanımıyorum sanırım ilk kez gördüm kendisini
Eğlenceli biri ama yorumlarını severek okuyoruz
İyi ki gelmiş

Narsinha Bunu Beğendi.
Hesna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer imleri

« SiyahLi | [C}e{Y] »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Narsinha Hoşgeldiniz. LaL Merhaba! Beni Tanıyor Musun? 17 20 Nisan 2022 10:14


Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

IRCForumcu.Net, lisanslı vBulletin kullanmaktadır.

IRCForumcu.Net; 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Dolayısıyla forumdaki içeriklerden ilgili içeriği paylaşan üyeler sorumludur. Hukuka aykırı içerik bildirimleri için İLETİŞİM linkinden bildirim gönderebilirsiniz.



Yukari