IRC Forum Logo

 

Geri Git   IRCForumcu.Net > Sunucular Özel Forumu > Siyahinci.Net & CilekFm > Siyahinci.Net Haberleri


Fenerbahçe ve Jesus, Avrupa’da manşetlerde:


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2022, 22:23   #1
Avatar Yok
 
Üyelik tarihi: 24 Nisan 2022

Mesajlar: 105
Konular: 101
IRC: www.siyahinci.net
Alınan Beğeni: 14
Yapılan Beğeni: 17
Standart Fenerbahçe ve Jesus, Avrupa’da manşetlerde:

Fenerbahçe ve Jesus, Avrupa’da manşetlerde: Mucize! Kalitesini gösterdi
UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Fransız temsilcisi Rennes ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından başta Fransız basını olmak üzere Sarı Lacivertlilerin etkili oyunu manşetlere taşındı.
UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Rennes‘e konuk oldu. Maçın genelinde etkili bir performans sergileyen Sarı Lacivertliler ikinci yarının başında Terrier ve Majer bulduğu gollerle şok bir şekilde 2-0 geriye düştü. Geri dönüşün ateşini İrfan Can Kahveci yaktı. Milli futbolcu harika bir golle farkı 1’e indirdi. Rennes’de Traore kırmızı kartla oyun dışında kalırken son dakikalarda kazanılan penaltıyı Valencia gole çevirdi ve mücadele 2-2 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 4’e yükseltti ve averajla grupta ikinci sırada yer aldı. Temsilcimiz bir sonraki karşılaşmada AEK Larnaca’yı Kadıköy’de konuk edecek. Rennes ise Dinamo Kiev’i konuk edecek.

İRFAN CAN, RONALDO’YU GERİDE BIRAKTI

Opta’nın verilerine göre; İrfan Can Kahveci, Rennes filelerine gönderdiği golle Cristiano Ronaldo’yu geride bırakarak Ekim 2019’dan bu yana Avrupa kupalarının grup ve sonrası aşamalarında ceza sahası dışından en fazla gol atan oyuncu oldu.

Fenerbahçe ve Jesus, Avrupada manşetlerde: Mucize Kalitesini gösterdi
MAÇ SONU GERGİNLİK! JESUS ÇILGINA DÖNDÜ

Karşılaşmanın son dakikalarında iki takım futbolcuları arasında gerginlikler yaşanırken Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da Rennes tribünleriyle tartıştı. Tecrübeli teknik adam, tribünden kendisine yapılan sözlü sataşmaya karşılık verdi. Portekizli futbol adamının bir hayli kızgın olduğu gözlenirken Jesus’un yardımcıları ve görevliler başarılı ismi güçlükle sakinleştirdi.

Fenerbahçe ve Jesus, Avrupada manşetlerde: Mucize Kalitesini gösterdi
AVRUPA FENERBAHÇE’Yİ KONUŞUYOR: HAKİMİYET!

Rennes-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından başta Fransız basını olmak üzere Avrupa’da Fenerbahçe’nin etkili oyunu manşetlere taşındı. Fransa’nın ünlü gazetesi L’Equipe, Rennes’in Fenerbahçe’ye direnemediğini ve son dakikalarda gelen penaltı golüyle adeta yıkım yaşadığını okuyucularına aktardı. Haberde “Traore’nin oyundan atılmasının ardından Rennes, Fenerbahçe’nin geri dönüşüne direnemedi. Benjamin Bourigeaud iki hata yaparak Fenerbah.e’nin geri dönüşünde başrol oynadı.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe ve Jesus, Avrupada manşetlerde: Mucize Kalitesini gösterdi
Foot Mercato ise “Rennes, Fenerbahçe’ye takıldı” başlığını kullandı. Haberin detayında “Maçın başlangıcına birkaç pozisyon bulan Fenerbahçe’nin hakimiyeti karşılaşmanın ilk yarısına damga vurdu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Rennes aniden bulduğu goller 2-0 öne geçti. Bu süreçte Rennes çok sayıda fırsat yakaladı, ancak maçı koparmayı başaramadı. Fenerbahçe, Kahveci’den gelen harika gol sayesinde sayesinde mucizevi bir şekilde geri dönüşe imza attı.” denildi.

Maxi Foot “Rennes her şeyi mahvetti1 başlığını kullandı. Haberde “Gerçek bir karışıklık… Rennes, Avrupa Ligi’nde bu Perşembe günü Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Hamari Traore’nin kırmızı kartı ve Benjamin Bourigeaud’un aptalca penaltısı geri dönüşe zemin hazırladı” ifadeleri kullanıldı.

Le Figaro, İrfan Can Kahveci’nin maçın kahramanı olduğuna dikkat çekti. Haberde “Attığı golde kalitesini gösterdi. Attığı ilk golde VAR ofsaytı tespit ederken Traore’nin kırmızı kartında VAR bu kez onu haklı çıkardı” denildi.

Fenerbahçe ve Jesus, Avrupada manşetlerde: Mucize Kalitesini gösterdi
PORTEKİZ’DE JESUS MANŞETLERDE

Portekiz basını da Rennes-Fenerbahçe maçına büyük ilgi gösterdi. A Bola “Fransa’da Jorge Jesus’un Fenerbahçe beraberliği kurtardı” başlığını okuyucularına aktardı. Haberin detayında “İrfan Can’ın muhteşem golüyle maça geri dönen Fenerbahçe, Valencia’nın son dakikalarda attığı golle 1 puanı kaptı” denildi.

Fenerbahçe ve Jesus, Avrupada manşetlerde: Mucize Kalitesini gösterdi
Record ise Jorge Jesus’un Fransız taraftarlarla yaşadığı tartışmayı manşetine taşıdı. Haberde Jesus’un Fenerbahçe kariyerinde bir unutulmaz ana daha imza attığı belirtildi.

O Jogo, Jesus’un maç sonu yaptığı açıklamaları okuyucularına aktarırken “Rennes maçı koparma noktasına geldi fakat Fenerbahçe, İrfan ve Valencia’nın golleriyle geri döndü” denildi.

Not Alıntıdır: [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!][Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

siyahinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer imleri

Etiketler
fenerbahçe, fenerbahçe haberleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Jorge Jesus kimdir, kaç yaşında? Rom Fenerbahçe 0 28 Mayıs 2022 08:55
Avrupa Birliği Linux Komik Fıkralar 0 28 Mayıs 2022 01:21
Jorge Jesus'ta son dakika! Brezilya basınından olay iddia Rom Fenerbahçe 0 16 Mayıs 2022 21:36
Huawei Band 7'nin Avrupa fiyatı ortaya çıktı Rom Huawei 0 15 Mayıs 2022 14:31
Avrupa sohbet avrupa sohbet siteleri siyahinci Siyahinci.Net Makale 1 15 Mayıs 2022 13:48


Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

IRCForumcu.Net, lisanslı vBulletin kullanmaktadır.

IRCForumcu.Net; 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Dolayısıyla forumdaki içeriklerden ilgili içeriği paylaşan üyeler sorumludur. Hukuka aykırı içerik bildirimleri için İLETİŞİM linkinden bildirim gönderebilirsiniz.



Yukari