IRC Forum Logo

 

Geri Git   IRCForumcu.Net > Bilgisayar, İnternet, Ağ, Yapay Zeka, Uzay, Bilim ve Teknoloji > Telefon Dünyasından Son Haberler > Huawei


Ödüllü Moovit Uygulaması Artık HUAWEI AppGallery ile Türkiye’de


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2022, 22:43   #1
 
serCiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2022
Nereden: Batman
Mesajlar: 1.301
Konular: 152

Alınan Beğeni: 517
Yapılan Beğeni: 461
Standart Ödüllü Moovit Uygulaması Artık HUAWEI AppGallery ile Türkiye’de


Dünyanın önde gelen teknoloji şirketi Huawei, bir Intel şirketi olan, önde gelen Hizmet olarak Mobilite (MaaS) çözüm sağlayıcısı ve 1 numaralı kentsel mobilite uygulamasının yaratıcısı olan Moovit ile ortaklık yaptığını duyurdu. Moovit uygulaması, hızla genişleyen Huawei AppGallery’e ekleniyor ve Türkiye'deki tüketicilere farklı ulaşım metotları ile binlerce ulusal ve uluslararası şehirde seyahat etmeleri için kullanışlı bir rehber sağlıyor.

106 ülkede 3200 şehirde 865 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan Moovit, toplu taşıma işletmecilerinden, mikro ulaşım operatörlerinden ve ulaşım otoritelerinden gelen bilgileri kullanıcı topluluğundan aldığı canlı bilgilerle birleştiriyor. Sonuç olarak uygulama, herhangi bir yolculuk için en iyi rotanın doğru, gerçek zamanlı durumunu sağlayarak varış bilgileri ve hizmet uyarıları veriyor. İçerdiği erişilebilirlik özellikleri ile engelli insanlara yardımcı oluyor.

Pandemi sırasında Moovit, şehirlerdeki yerel toplu taşıma bilgilerini haritalayan ve saklayan 700000 yerel "editörden" oluşan Moovit Mooviter Topluluğu'nun desteğiyle kullanıcılara doğru, güvenilir ulaşım ve kentsel hareketlilik verileri sağladı.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu, Merkez Doğu Avrupa ve Kuzey Ülkeleri Küresel Ortaklıklar ve Eko-Geliştirme Başkan Yardımcısı Wang Heng yaptığı açıklamada : "Önde gelen kentsel mobilite uygulaması olan Moovit, herkesin ulaşımı güvenle kullanabilmesi için AppGallery'e tamamen kapsayıcı ve harika bir katkı oldu. Mevcut sağlık önlemleri nedeniyle sürekli değişen durumun ortasında bile, müşterilerimiz nerede olurlarsa olsunlar üstün yol bulmanın keyfini çıkaracaklar." dedi.

Huawei, AppGallery'deki seyahatle ilgili artan uygulama yelpazesinin yanı sıra Moovit'i 100'den fazla ülkede ve 45 dilde ücretsiz olarak kullanıma sunuyor. Ayrıca yakında Avrupa'nın önde gelen ulaşım şirketi Bolt'tan araç çağırma ve istasyon bazlı paylaşımlı bisiklet sistemleri ve scooterlar gibi seyahat seçenekleri sunulacak. Uygulamalara eklenen avantajlar arasında özel kuponlar, promosyonlar ve ücretsiz hediyeler de bulunuyor. Tüm bu fırsatlardan yalnızca Huawei kullanıcıları değil, Android işletim sistemli cihazlara sahip tüm kullanıcılar da faydalanabilecek.

Moovit'in Büyüme ve Pazarlama Direktörü Yovav Meydad, "Moovit'in ilk günden itibaren misyonu dünya çapında kentsel mobiliteyi basitleştirmek oldu" dedi. "Moovit'in çok modlu yolculuk planlama ve navigasyon uygulamasının Huawei akıllı telefonlara entegrasyonu, milyonlarca kişinin günlük hayatını kolaylaştırmaya yardımcı olacak. Gerçek zamanlı bilgilerle toplu taşıma yolculuklarını verimli ve rahat bir şekilde planlarak Huawei müşterileri şehirlerde rahatça ve güvenle gezinebilirler. "

Moovit uygulamasını indirmek için kullanıcılar, her Huawei akıllı telefonda bulunan AppGallery'i ziyaret edebilir.

AppGallery Hakkında

AppGallery, geliştiricilerin tüketiciler için benzersiz deneyimler oluşturmasına olanak tanıyan akıllı ve yenilikçi bir ekosistemdir. Benzersiz HMS Core'umuz, uygulamaların farklı cihazlara entegre edilmesine olanak tanıyarak daha fazla kolaylık ve daha sorunsuz bir deneyim sunar. Bu, Huawei'deki daha geniş 1 + 8 + N stratejimizin bir parçasıdır. AppGallery ile vizyonumuz, tüketiciler için erişilebilir açık, yenilikçi bir uygulama dağıtım platformu haline getirmektir. Aynı zamanda benzersiz ve akıllı bir deneyim sağlarken kullanıcıların gizliliğini ve güvenliğini sıkı bir şekilde korumaktır. Küresel olarak ilk üç uygulama mağazasından biri olan AppGallery, navigasyon, ulaşım, haberler, sosyal medya ve daha fazlasını içeren 18 kategoride çok çeşitli küresel ve yerel uygulamalar sunar. AppGallery, dünya çapında aylık 460 milyon aktif kullanıcıyla 170'ten fazla ülke ve bölgede mevcuttur. 2020'nin ilk yarısında, AppGallery'den toplam indirme sayısı 184 milyara ulaştı.

AppGallery'de düzenli güncellemeler için bizi takip edin :

Web : [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Facebook : [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Twitter : [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Instagram : [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

YouTube : [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

LinkedIn : [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu Hakkında

HUAWEI ürün ve servisleri, 170’den fazla ülkede, dünya nüfusunun 3’te 1’ine hizmet etmektedir. Almanya, İsveç, ABD, Fransa, İtalya, Rusya, Hindistan ve Çin de dahil olmak üzere 15 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. 2019 yılında HUAWEI, dünya genelinde ve Türkiye’de yapılan akıllı telefon gönderimleri ile ikinci sırada yer almıştır. HUAWEI’nin üç iş grubundan biri olan Tüketici Elektroniği Grubu portföyünde cep telefonları, PC ve tabletler, giyilebilir teknolojiler ve bulut servisleri bulunmaktadır. 30 yıldan fazla bir süre boyunca, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe elde ettiği zengin deneyim sayesinde, küresel operasyonlarıyla, iş ortakları ve tüketicileri en son teknoloji ile buluşturarak, dünyanın her yerindeki insanlara olağanüstü deneyimler sunuyor.

Moovit Hakkında

Bir Intel şirketi olan Moovit ([Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]), önde gelen bir Hizmet Olarak Mobilite (MaaS) çözüm sağlayıcısı ve 1 numaralı kentsel mobilite uygulamasının yaratıcısıdır. Moovit, Mobileye ile güçlerini birleştirmek ve MaaS stratejisini geliştirmek için 2020 yılında Intel tarafından satın alındı. Moovit ve Mobileye, otonom taşımacılığın küresel olarak benimsenmesini hızlandıracak.

Moovit'in iOS, Android ve Web uygulamaları, herhangi bir ulaşım modunu kullanarak insanları şehirde etkili ve rahat bir şekilde gezinme konusunda yönlendiriyor. 2012'de piyasaya sürülen şu anda 106 ülkede 3200'den fazla şehirde 865 milyondan fazla kullanıcıya hizmet vermektedir.

Moovit, dünyanın en büyük ulaşım ve kentsel mobilite veri havuzuna eklemek için günde altı milyara yakın anonim veri noktası topluyor. Moovit, hükümetler, şehirler, toplu taşıma acenteleri ve özel şirketler için, tıkanıklığı azaltmada, yolcu sayısını artırmada, verimliliği ve varlık kullanımını artırmada kanıtlanmış değere sahip planlama, operasyonlar ve optimizasyonu kapsayan AI destekli MaaS çözümleri sunar. Microsoft, Uber ve Cubic gibi sektör liderleri, mobilite tekliflerini güçlendirmek için Moovit ile ortaklık kurdu.

__________________
✌️ İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ✌️




LaviNya
serCiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer imleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Size "Alıştık artık" dedirten şeyler neler? LaL Üyelerimize Soruyoruz! 5 27 Nisan 2022 14:38
Sence bir insanın artık büyüyüp kendini tam bir yetişkin gibi hissetme yaşı nedir ? SosiN DuyguYerim.Net Paylaşımları 0 18 Nisan 2022 10:38
Huawei MatePad Pro tablet incelemesi | Güçlü ve yetenekli MaRia Android Tabletler 3 16 Nisan 2022 13:46
Bıktım artık dediğiniz bişey var mı? SosiN DuyguYerim.Net Paylaşımları 0 15 Nisan 2022 12:04


Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

IRCForumcu.Net, lisanslı vBulletin kullanmaktadır.

IRCForumcu.Net; 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Dolayısıyla forumdaki içeriklerden ilgili içeriği paylaşan üyeler sorumludur. Hukuka aykırı içerik bildirimleri için İLETİŞİM linkinden bildirim gönderebilirsiniz.



Yukari