IRC Forum Logo

 

Geri Git   IRCForumcu.Net > Haber Dünyası > Güncel ve Son Dakika Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TÜSİAD'a tepki: Bize dış politika dersi veremezsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Haziran 2022, 20:21   #1
Rom
NeverMind
 
Rom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Mayıs 2022
Nereden: Ankara
Mesajlar: 846
Konular: 624
IRC: irc.ChatDiyari.Net
Alınan Beğeni: 124
Yapılan Beğeni: 122
Standart Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TÜSİAD'a tepki: Bize dış politika dersi veremezsiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grubu toplantısında konuştu. Dış politikaya yönelik açıklamaları nedeniyle TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ı sert ifadelerle eleştirdi. "Dış politikada bize ders veremezsiniz" diyen Erdoğan, "Bu şekilde devam ederlerse bu iktidarın kapısını hiç çalmasınlar" sözleriyle tepkisini sürdürdü.



Son dakika haberi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in, İstanbul Kadıköy'de düzenlenen izinsiz gösteride görevli polis memuruna yumruklu saldırıda bulunmasına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydeniz'in dokunulmalığının kaldırılması için Meclis'in üzerine düşeni yapacağına inandığını söyledi.

Lisans ve yüksek lisans dahil olmak üzere öğrenci affının önümüzdeki günlerde Meclis'te olacağını açıklayan Erdoğan'ın TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'a da eleştirileri oldu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

''Konuşmamın en başında tüm gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Öğrenci affını önümüzdeki günlerde Meclis'imizin takdirine sunuyoruz.. Lisans, yükseklisans ve doktora eğitimlerini bırakmak zorunda kalanlar belirli şartlarda eğitimlerine devam edebilecekler.

Tarihte hep olduğu gibi birileri tarafından şımartılarak üstümüze salınan Yunanistan üzerinden bize oynanan oyunun farkındayız. Sorun şu ki Yunanistan bunun farkında değil.

Kılıçdaroğlu, ''CHP eskisi gibi değil'' diyor. Millet eskisinden ne fayda gördü ki, yenisinden fayda beklesin.

TÜSİAD BAŞKANINA TEPKİ

İsveç-Finlandiya net adımlar atana kadar duruşumuzu değiştirmeyiz. Almanya'da Fransa'da caddelerde terör örgütleri yürüyüş yapıyor, bunlara sesimizi çıkarmayacak mıyız? TÜSİAD'ın başına gelen kişi, sen bize dış politikada bize ders veremezsin. Önce haddini bileceksin, iktidara ders vermek kim siz kimsiniz. Eğer TÜSİAD böyle giderse bu iktidarın kapısını hiç çalmasın, CHP size ne diyorsa o ağızla konuşuyorsunuz.

Milli havayolumuz uluslararası uçuşlarını Turkish Airlines değil, Türk Havayolları ismiyle yapacaktır.

2023 SEÇİMLERİ

2023 seçimleri için geri sayımın başladığını söylebiliriz. Seçim takvimi kendi mecrasında ilerliyor. Aşağı yukarı seneye bu zamanlarda seçimi gerçekleştireceğiz.

ALTILI MASAYA CUMHURBAŞKANI ADAYI ELEŞTİRİSİ

Daha adayının ismini açıklamayanların, ülkeye hizmet etmek gibi amaçları yok. Güya seçim tarihi belli olsa aday çıkartacaklar ama ortada isim misin yok. Aylarca masada kimin nerede oturacağına karar vermeyenlerden daha ne beklenir ki?

Yıpranma korkusu nedeniyle aday açıklamadıklarını söylüyorlar. Bu nasıl aday ki, ismi gündeme gelir gelmez hemen yıpranıyor, bu nasıl aday ki siyaset sahnesinde kaldıkça boyası, makyajı dökülüyor? Bunun adı strateji değil, sihirbazlıktır.

KILIÇDAROĞLU'NA 'ADAY' ÇAĞRISI

Kemal Kılıçdaroğlu'na yeniden söylüyorum, ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla.

Eski Türkiye'ye ait önyargıların artık Türk siyasetinde yeri yoktur. Bay Kemal biz senin meşrebinle ilgilenmiyoruz merak etme. Mert ol hadi çık ortaya.

DBP'Lİ VEKİLİN POLİSE YUMRUK ATMASI

Altılı masanın altındaki gizli ortak HDP'nin yol açtığı rezil görüntüleri daha unutmadık. Buradan sesleniyorum, o rezilliğe yol açan sözde milletvekilin, dosyası çok kabarık. Hukuk önünde bunun hesabının sorulmasının, sonuna kadar takipçisi olacağız. Süratla dokunulmazlığının kaldırılması gerekiyor. Meclis, bu konuda üstüne düşüni yapacaktır.

Buğday krizinin çözülmesi için büyük gayret sarf ediyoruz. Karadeniz'de bulduğumuz 540 milyarlık doğalgazı sisteme katmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Pompa fiyatları rahatsız edecek düzeydir. Keşke topraklarımızın her yerinden petrol fışkırsa. Hem ham petrol fiyatlarındaki yükselişten hem de kurdaki artıştan etkileniyoruz. Katlanarak artan fiyatlar sürdürülebilir değil pompa fiyatlarının ineceğini ümit ediyoruz, sabırla bekleyeceğiz.

Ülkemizde ekonomik sorunlara teşhis yanlış konulduğundan çözüm bulunamıyor diyor TÜSİAD Başkanı. Nerede, kiminle çalışacağımızı 20 yıldır iyi belirleyen bir iktidarız. Bunları AK Parti'yi tanımadığı belli.

İhracatımız rekor kırarak yıllık 243 milyar dolar seviyesine ulaştı.

Temmuz ayında enflasyon farklarıyla milletimizi rahatlatacak adımlar atacağız. Ocak ayında da daha kapsamlı adımlar atacağız.


''Alıntı''

__________________
Modası Geçmeyen Tek Şey Efendiliktir.
Rom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer imleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Utanmadan 'kaçacak' diyor Rom Güncel ve Son Dakika Haberler 0 27 Mayıs 2022 20:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e Abdülhamid tepkisi Rom Güncel ve Son Dakika Haberler 0 22 Mayıs 2022 08:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı Rom Güncel ve Son Dakika Haberler 0 19 Mayıs 2022 13:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Finlandiya ve İsveç açıklaması Rom Güncel ve Son Dakika Haberler 0 16 Mayıs 2022 21:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sığınmacı açıklaması Rom Güncel ve Son Dakika Haberler 0 09 Mayıs 2022 19:56


Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

IRCForumcu.Net, lisanslı vBulletin kullanmaktadır.

IRCForumcu.Net; 5651 sayılı kanuna göre yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Dolayısıyla forumdaki içeriklerden ilgili içeriği paylaşan üyeler sorumludur. Hukuka aykırı içerik bildirimleri için İLETİŞİM linkinden bildirim gönderebilirsiniz.



Yukari