IRCForumcu.Net

IRCForumcu.Net (https://www.ircforumcu.net/)
-   Yaşam ve Detay (https://www.ircforumcu.net/yasam-ve-detay/)
-   -   Gülen gözler engel tanımadı (https://www.ircforumcu.net/yasam-ve-detay/5772-gulen-gozler-engel-tanimadi.html)

Rom 19 Mayıs 2022 07:54

Gülen gözler engel tanımadı
 
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Büyükşehir Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen geleneksel piknik programı, yoğun katılımla Macera Park’ta gerçekleştirildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen geleneksel piknik şöleni, Karaman’da bulunan Macera Park’ta gerçekleştirildi. Güzel havanın tadını çıkaran engelli vatandaşlar ve aileleri, çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Büyükşehir Belediyesi, Sakarya’da hizmet veren rehabilitasyon merkezleri ve Büyükşehir’e kayıtlı engelli vatandaşlardan oluşan etkinlik, çeşitli aktiviteler ile gerçekleştirildi.


[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

“Engelli vatandaşlarımızın bir gün değil her gün yanındayız”

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, “Hepimizin bir engelli adayı olduğunu unutmadan çevremizdeki tüm engelli vatandaşlarımıza davranış biçimlerimizi bu düşünceyle gerçekleştirmemiz gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirerek onların sosyal hayatını kolaylaştırmak adına tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz programlar ve eğitimler başta olmak üzere, sosyal hayatta engelli vatandaşlarımızın karşılaşacağı riskleri ve sorunları asgari seviyeye indirmenin gayreti içindeyiz. Önümüzdeki süreçte de çeşitli etkinlik ve projelerimizle bir gün değil her gün engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

''Alıntı''


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum