IRCForumcu.Net

IRCForumcu.Net (https://www.ircforumcu.net/)
-   Playstation-Xbox (https://www.ircforumcu.net/playstation-xbox/)
-   -   God Of War Ragnarok geliştirme süreci tam gaz devam ediyor (https://www.ircforumcu.net/playstation-xbox/2794-god-war-ragnarok-gelistirme-sureci-tam-gaz-devam-ediyor.html)

[C}e{Y] 21 Nisan 2022 11:13

God Of War Ragnarok geliştirme süreci tam gaz devam ediyor
 
God Of War Ragnarok geliştirme süreci tam gaz devam ediyor

God Of War Ragnarok geliştirme sürecinin son durumunu, Santa Monica Stüdyosunda oyunun senaryosunu yazan Cory Barlog anlattı.

Cory Barlog, God of War Ragnarouk geliştirme süreci hakkında son bilgileri paylaştı. 2018 yılında çıkan God of War'un dördüncü yıldonümü kapsamında açıklamalar yapan Barlog, God of War Ragnarok konusundaki sessizliğin tamamen "mükemmelliyetçi" yapılarından kaynaklandığını ve oyunu bu yıl çıkarmaya odaklandıklarını belirtti.

God Of War Ragnarok geliştirme süreci sessiz ama etkili şekilde ilerliyor

Cory Barlog, sessiz ama etkili şekilde ilerleme politikalarına dair şu ifadeleri kullanmış:

" Herkes başı önünde yoğun bir şekilde oyunun geliştirilmesine odaklandığı için pek detay veremedik. Biz mükemmeliyetçi bir ekibiz. Keşke paylaşabilseydim dediğim çok fazla detay var. Ancak henüz gün yüzüne çıkmaya hazır değiller."

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Barlog, açıklamasına şöyle devam etmiş:

" Bir şey paylaşmaya hazır olduğumuz saniyede paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Elimizdekileri gizli tutmak bizim de hoşumuza gitmiyor. Bu yüzden, süper bir işin yolda olduğu konusunda emin olabilirsiniz. Sony Santa Monico Stüdyosu olarak, sonsuz desteğiniz için minnettarız."

Bugün dördüncü yaşını kutlayan God of War, Steam'e gelmeden önce dünya çapında 19 buçuk milyon satış sayısına ulaşmıştı. God of War Ragnarok'un geçtiğimiz yıl (2021) çıkması bekleniyordu ancak Kratos'u canlandıran Christopehr Judge'un geçirdiği kaza sebebiyle oyun 2022 yılına ertelenmişti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum