Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Nisan 2022, 01:03   #6
$null

$null - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 2

Alınan Beğeni: 88
Yapılan Beğeni: 43
Standart Cevap: Narsinha Hoşgeldiniz.

Alıntı:
Narsinha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahaha iyiymiş, biraz kafamı dağıtayım derken buraya denk geldim @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] sayesinde
Sen yaşlandığını söyleyince, kendimi daha yaşlı hissettim, unuttuğum bir şeyi tekrar aklıma getirdin. Hiç hoş olmadı beni karşılaman alındım. Bu arada multi alıntı butonunu chrome de tıklıyorum çalışmıyor bende, diğer arkadaşlara cevap veremedim, kusra bakmasınlar.Hepsine bu mesajla teşekkür ederim.
Buraya gelirken bari Egzodya olarak gelseydin, tam nostalji olurdu. O değil de zamanında senin forumunda veliahtın olduğunu söyleyenler bile üniversite bitirdi be. Cidden o da benden küçüktü mesela, tamam ben yaşlandıysam sen öl falan da ben de artık genç sayılmam. Çoklu alıntı butonunun farkındayım, bunu @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] da fark edip söylemişti. Konu butonlarını CSS yaparım diye muhtemelen .js dosyasını FTP'ye editlenmiş şekilde attığımdan kaynaklanıyor. Halledicem.

$null isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla