Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2022, 19:48   #1
Rom
NeverMind
 
Rom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Mayıs 2022
Nereden: Ankara
Mesajlar: 846
Konular: 624
IRC: irc.ChatDiyari.Net
Alınan Beğeni: 124
Yapılan Beğeni: 122
Post Karşınızda ABT imzalı Audi RS Q8 Signature Edition!

Açılın, performans geliyor performans!



Audi RS Q8'i son zamanlarda hep drag yarışlarında görmeye alışmıştınız değil mi? Bu sefer kendisi piste inmiyor ve çok daha farklı bir yol ile karşımıza çıkıyor. ABT'nin modifiyesinden geçen Audi RS Q8 Signature Edition'a selam verin!

Burada gördüğümüz RS Q8, tamı tamına 797 beygir gücü ve 1.000 Nm tork üreten ikiz turbo 4.0 litrelik bir V8 ile destekleniyor. Aracın 0'dan 100 km/sa hızlanması yalnızca 3.2 saniye alıyor ki, bunu genellikle üst seviye performans ürünlerinde görürsünüz. saniyede durma noktasından 100 km/s hıza ulaşıyor ve böylece resmi sprint zamanından 0,6 saniye tasarruf ediyor. Azami hız ise 315 km/sa olarak ölçülüyor.

Peki ne oldu da bu kadar güç yüklemesi bir anda geldi? Cevabı basit. ABT, ara soğutucuyu ve turboları değiştirerek motorun ECU'sunu yeniden düzenledi. Buna ek olarak gelen modifikasyonlar, ön ayırıcıdan agresif arka difüzöre kadar, ABT'nin RS Q8'in bambaşka bir seviyeye evrilmesine yardımcı oluyor.

Elbette bu kadar alımlı bir otomobilin fiyatı da bir o kadar alımlı oluyor. Şayet bir Audi RS Q8 ve ABT imzalı bu modifikasyona sahip olmak istiyorsanız, toplamda 333.000 doları gözden çıkarmanız gerecek. Bu arada hatırlatalım, şirketin kurulduğu 1896 yılına bir saygı duruşu olarak yalnızca 96 adet Audi RS Q8, Signature Edition'a dönüştürülecek. Montaj işlemlerinin de el ile yapıldığı düşünülürse, bu hatırı sayılır aylar sürecektir...


Kaynak: ABT

__________________
Modası Geçmeyen Tek Şey Efendiliktir.
Rom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla